Mezőgazdasági gépkezelő

KARRIER

A Héka Kft. egy 30 éve működő, szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó vállalkozás Derecskén (Hajdú-Bihar). A hagyományos szántóföldi növények mellett van kertészetünk és biogazdálkodásunk is. Kiemelt jelentőségűnek tartjuk a mezőgazdaság jövőjét, ahol a közös célunk, hogy egészséges élelmiszert állítsunk elő. Emellett szem előtt tartjuk, hogy termelésünk során hosszútávon fenntarthatóan és környezetünkre odafigyelve, a lehető legkisebb ökológia lábnyomot létrehozva működjünk. Szakmailag felkészült, elkötelezett 20-25 fős csapatunk folyamatosan bővül, most az alábbi munkakör betöltésére nyílik lehetőség:

Mezőgazdasági gépkezelő

Mit jelent számunkra a gépkezelői pozíció?

Nélkülözhetetlen az eredményes növénytermesztésben, mivel a te munkád magasabb terméshozamot és költséghatékonyabb termelést eredményez. Traktorokat, kombájnokat, permetezőgépeket és más berendezéseket kezelsz. Te lehetsz felelős azért, hogy a gépek megfelelően működjenek, és biztosítsák az eredményes munkavégzést. A cégnél található erő és munkagépekkel elvégzed a szántóföldi munkákat tavasztól-őszig. Szezonon kívül közreműködsz a gépek javításában, karbantartásában, a szántóföldi munkára való felkészítésükben. Műholdas navigációs rendszerrel ellátott gépeket kezelsz, ami kiemelten fontos a célul kitűzött hatékonyság és termelékenység javítás érdekében.

Mi a jellemző egy jó gépkezelőre?

Te vagy az ideális jelölt, ha ezekkel rendelkezel:

Mi lesz a Feladatod?

A gépek biztonságos és hatékony működtetése, és annak biztosítása, hogy a mezőgazdasági munkák időben és szakszerűen történjenek. Az üzemanyag és az alkatrészek cseréje, a karbantartás és javítások. Minden nap indulás előtt a kötelező karbantartás, javítás elvégzése. A telephelyen töltött javítási, karbantartási időben a műszaki stáb segítségével közösen a géppark felkészítése a telepi, szántóföldi munkavégzésre. A szántóföldi munkáknál az növényi kultúráknak megfelelő beállításokban a növénytermesztési vezetővel való együttműködés.

Amit kínálunk:

Pár dolog, amire különösen odafigyelünk:

Győzz meg minket arról, hogy Te vagy a mi emberünk!